ISO Group neemt R2 Systems over

Toeleverancier van automatiseringsoplossingen ISO Group in het Gelderse Gameren heeft per 1 juni de activiteiten en het personeel van industrieel automatiseringsbedrijf R2 Systems in het Noord-Hollandse Opmeer overgenomen.

ISO+Group+neemt+R2+Systems+over
© Vidiphoto

R2 Systems gaat verder onder de naam ISO Group Noord-Holland. Het bedrijf is actief binnen verschillende markten, waaronder de landbouw en voedingsindustrie. Doel van ISO Group is om lokaal service te kunnen bieden in Noord-Holland, een groot afzetgebied voor het ISO Bulb Planting System.

ISO Group Noord-Holland gaat hierin voorzien en ondersteunt het bedrijf in het bieden van service voor de ISO Group pootmachines en stekstekers die in de regio Noord-Holland uitstaan. ISO Group Noord-Holland behoudt het eigen productenpakket en blijft daarmee gespecialiseerd in logistieke oplossingen. Ook voorziet de onderneming in aan- en afvoersystemen voor diverse machines.

ISO Group ziet een grote uitbreiding in het aantal machines in de regio Noord-Holland. In 2023 verwacht het bedrijf een groot aantal bollenplantmachines te hebben draaien. Daarvoor is het verlenen van lokale service noodzakelijk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 10°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 16°
  5 %
 • Donderdag
  26° / 15°
  55 %
Meer weer