College Boer met als gast Ruud Tijssens (Agrifirm): 'Kijk als boer eens in de spiegel'

In deze zesde aflevering van College Boer is Ruud Tijssens te gast. De directeur Public en Cooperate Affairs van Agrifirm beantwoordt vragen van studenten van de HAS in Den Bosch. 'Leer je omgeving begrijpen en ontwikkel je vaardigheden als ondernemer', geeft hij ze mee.

De maatschappij vraagt om een duurzame voedselvoorziening. Hoe ga je daar als boer mee om? Onder leiding van Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo interviewen de HAS-studenten Tijssens onder meer over deze kwestie. 'Met enkel een hoge productie ga je het niet redden', stelt hij.


College Boer is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op Nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
Meer weer