Recordomzet, maar minder winst voor Vreugdenhil

Vreugdenhil Dairy Foods realiseerde over 2021 met 832 miljoen euro voor het eerst een omzet boven de 800 miljoen euro. Het groepsresultaat na belastingen was met 15,3 miljoen euro minder dan de 20,8 miljoen van 2020. Een woordvoerder van de onderneming spreekt van een 'goed jaar'.

Recordomzet%2C+maar+minder+winst+voor+Vreugdenhil
© Vreugdenhil

Dat resultaat blijkt uit het financieel jaarverslag van de onderneming over 2021. Vreugdenhil stelt vorig jaar actief op zoek te zijn gegaan naar nieuwe melkveehouders. Tientallen boeren zouden de overstap naar Vreugdenhil hebben gemaakt.

Daarmee steeg het totaal aantal kilo's verwerkte melk licht naar pakweg 1,4 miljard kilo. Vreugdenhil Dairy Foods produceert daarmee melkpoeder voor ingrediënten in onder meer kindervoeding, melk en ijs. Deze producten worden in meer dan 130 landen verkocht.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer