Strategische samenwerking Agrifirm en Nutrifeed

Agrifirm gaat samenwerken met Nutrifeed om de producten Kalvolac voor kalveren en Chivalac voor geitenlammeren verder te verbeteren.

Strategische+samenwerking+Agrifirm+en+Nutrifeed
© Agrifirm

Nutrifeed is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Denkavit Group. Met FrieslandCampina is een langjarig contract afgesloten, waarbij Nutrifeed zuivelgrondstoffen van de vorige eigenaar betrekt. Agrifirm en Nutrifeed hebben van oudsher al een hechte samenwerking, maar Agrifirm heeft nu de exclusieve verkoop van de Nutrifeed-producten in Nederland gekregen.

Volgens marketingmanager Johan Lemmen van Nutrifeed betekent de strategische samenwerking dat de jongveespecialisten van Agrifirm signalen uit de praktijk oppikken en vervolgens terugkoppelen met de specialisten van Nutrifeed. Ook ondersteunen de Nutrifeed-specialisten die van Agrifirm in de tweede lijn, geven beide bedrijven aan.

Erik Buys, directeur bij Denkavit: 'We brengen het beste van twee werelden samen. Agrifirm is een ontzettend sterke partner, bekend bij de veehouders en toekomstgericht. Onze hoge kwaliteit zuivelproducten van Kalvolac en Chivalac sluiten hier goed op aan.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
 • Zondag
  22° / 12°
  10 %
 • Maandag
  21° / 12°
  20 %
Meer weer