Koppeling Varb en MPS geeft overzicht gecertificeerde bedrijven

Door de koppeling van Stichting Varb en MPS zetten de organisaties een stap in het tonen van betrouwbare certificeringsdata bij deelnemers en haar aanbodregels in Varb.

Koppeling+Varb+en+MPS+geeft+overzicht+gecertificeerde+bedrijven
© Nieuwe Oogst

Deelnemers met MPS-certificaten profiteren daarvan, omdat de milieucertificering als doel heeft de kwaliteit en duurzaamheid van hun productie binnen de sierteeltsector te verzekeren. De koppeling met MPS bespaart de verkoper in Varb tijd. De MPS-certificaten die het bedrijf haalt, worden namelijk automatisch bijgewerkt.

Verder is de koper in Varb hierdoor zeker dat de verkopende partij beschikt over de juiste certificaten. De koppeling is vanaf 14 april actief. Ook is de certificeringsdata direct actueel. MPS en Varb zijn blij met de stap die is gezet om de betreffende bedrijven te ontzorgen en zien uit naar hun samenwerking.


Over MPS en Varb

MPS maakt zich hard voor het verduurzamen van de wereldwijde tuinbouwsector door het ontwikkelen van tools en certificatieschema's waarmee bedrijven hun duurzaamheidsinspanningen transparant en meetbaar kunnen maken. Stichting Varb biedt kwekers en handelaren een online handelsplatform waar het kopen en verkopen van buitengroen en onderling netwerken centraal staat. Het aanbod op Varb bestaat uit een breed assortiment van boomkwekerijproducten, vaste planten en bloembollen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer