Certis en Belchim fuseren tot Certis Belchim

Gewasbeschermingsspecialisten Certis Europe en Belchim Crop Protection gaan fuseren. Dat kondigt grootaandeelhouder Mitsui AgriScience International aan.

Certis+en+Belchim+fuseren+tot+Certis+Belchim
© Nieuwe Oogst

Alle aandeelhouders van de eerdere vennootschappen blijven deelnemen als aandeelhouders in Certis Belchim. Mark Waltham is algemeen directeur van zowel Certis als Belchim en behoudt deze functie in de nieuwe vennootschap. Certis Belchim blijft de kantoren en functies behouden in Utrecht en het Belgische Londerzeel.

De samenwerking gaat de sterke punten van de gewasbeschermingsspecialisten combineren, stelt het vennootschap. Daarmee wil het een nieuwe kracht in gewasbescherming creëren met krachtige fundamenten in Europa, dynamische en groeiende platformen in Noord-Amerika en groeiende mogelijkheden met partners in Afrika, Zuid-Amerika en Azië.

Certis Belchim bezit een brede portefeuille van producten op basis van Japans onderzoek en ontwikkeling. Dat betreft aangekochte en zelf ontwikkelde gepatenteerde producten, artikelen van de Mitsui AgriScience-groep, strategische partnerleveranciers en een breed assortiment biologische producten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  17° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
Meer weer