Agriforce Growing Systems neemt Delphy over

Agriforce Growing Systems uit het Canadese Vancouver neemt Delphy over. Het beursgenoteerde bedrijf legt zich toe op het ontwikkelen en toepassen van kennis voor duurzame teeltmethoden.

Agriforce+Growing+Systems+neemt+Delphy+over
© Delphy

Aandeelhouders van Delphy verwerven een belang in Agriforce. Met de overname ontstaan voor het kennis- en adviesbureau mogelijkheden om kernactiviteiten verder te ontwikkelen en internationaal uit te breiden. Een gezamenlijk speerpunt is de oprichting van een onderzoekscentrum voor plantaardige sectoren in Noord-Amerika.

Daarnaast biedt het Delphy de mogelijkheid om de kennisactiviteiten in Europa, Azië en Afrika door te trekken. Verder hoopt het bedrijf samen met Agriforce de diensten omtrent de 'groene' digitalisering uit te breiden.

CEO Jacco van der Wekken van Delphy: 'De samenwerking met Agriforce gaat onze wereldwijde uitbreidingsplannen versnellen en ons marktleiderschap verder uitbouwen. Het huidige management van Delphy blijft actief.' Ook behoudt het bedrijf zijn onafhankelijke positie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  20 %
Meer weer