Anders Invest investeert in Service2Fruit

Het Food & Agri Fonds van Anders Invest steekt geld in Service2Fruit. Dat is een online platform voor het veilen van groente en fruit. Het betekent de vijfde investering van het fonds sinds de oprichting begin 2021.

Anders+Invest+investeert+in+Service2Fruit
© VidiPhoto

Service2Fruit is vooral populair bij de hard- en zachtfruithandel in Nederland en België. Met de komst van Anders Invest gaat het bedrijf investeren in optimalisatie van het platform. Ook wil Service2Fruit zich introduceren in nieuwe product-marktcombinaties.

Het handelsplatform biedt de markt volledige transparantie, waardoor vraag en aanbod elkaar vrij beïnvloeden en er een eerlijke prijs ontstaat voor kopers en verkopers. Deze partijen kunnen via het platform het commerciële handelsproces controleren. Ook biedt Service2Fruit ondersteunende diensten als kwaliteitscontrole, sorteren, koelen en transport.


Eerlijk voedselsysteem

Investment manager Jurgen van der Werf van Anders Invest: 'We zijn trots om Service2Fruit als vijfde investering te verwelkomen. De visie van het platform sluit aan bij onze investeringsfocus op bedrijven die bijdragen aan de transitie naar een eerlijk voedselsysteem. De komende jaren investeren we vooral in de groei van het platform, zodat nog meer producten en markten gebruik kunnen maken van een eerlijk en transparant handelssysteem.'

Het Anders Invest Food & Agri Fonds is begin 2021 opgericht en investeert in bedrijven die bijdragen aan de transitie naar eerlijk, gezond en duurzaam geproduceerd voedsel voor mens en dier. Dit samen met het verantwoord verbeteren van de productiviteit in voedselketens.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer