Booster voor melkgeitenhouder uit Heusden

Melkgeitenhouder Theo van Dillen uit het Noord-Brabantse Heusden wil dit jaar het volume dat hij zelf via Puur Geitenzuivel op de markt brengt verdubbelen.

Om dat doel te bereiken, maakt Van Dillen onder meer gebruik van de Korte Keten Booster, een training onder de vlag van de Korte Keten Academy van ZLTO en het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling.

Vorige week dinsdag stond de eerste cursusdag op het programma. 'Ik wil via de booster kijken hoe ik het zelfzuivelconcept kan laten groeien. We zijn hier twee jaar geleden mee begonnen en tot nu zijn we elk jaar verdubbeld. De volgende stap is om ons product landelijk via onlineplatformen weg te zetten.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer