Bijna 50 kilometer ledverlichting voor grote verticale landbouw

In de tweede verticale boerderij voor de productie van bladgroente in het Verenigd Koninkrijk, van het bedrijf Jones Food Company, komt bijna 50 kilometer efficiënte ledverlichting van GE Current.

Bijna+50+kilometer+ledverlichting+voor+grote+verticale+landbouw
© GE Current

GE Current is een bedrijf dat energiebeheersystemen verkoopt. De nieuwste generatie ledverlichting van het bedrijf is geselecteerd voor Jones Food Company (JFC). Die is momenteel bezig met de bouw van 148.000 vierkante meter verticale landbouw nabij Bristol, in Zuidwest-Engeland.

JFC bouwt voort op het werk van de eerste verticale landbouw die in 2018 werd gelanceerd. Daar werd Current's tuinbouwverlichting gebruikt om tonnen blad- en microgroenten te kweken voor de lokale detailhandel. De nieuwe faciliteit, die in de zomer van 2022 wordt geopend, is in de race om 's werelds grootste verticale boerderij te worden.

In de verticale boerderij komt bijna 50 kilometer aan ledverlichting. GE Current streeft ernaar om binnen de komende tien jaar 70 procent van de verse bladgroenteproducten in het Verenigd Koninkrijk te leveren met volledig hernieuwbare energie.

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  19° / 11°
  10 %
 • Zondag
  22° / 12°
  20 %
 • Maandag
  23° / 14°
  10 %
Meer weer