Glastuinbouw Nederland onderzoekt werknemerstevredenheid sector

Glastuinbouw Nederland start een onderzoek naar de werknemerstevredenheid van internationale werknemers op glastuinbouwbedrijven. Aan de hand van een enquête hoopt de organisatie hier meer inzicht in te krijgen.

Glastuinbouw+Nederland+onderzoekt+werknemerstevredenheid+sector
© Glastuinbouw Nederland

Alle bedrijfsleden van Glastuinbouw Nederland ontvingen donderdag een uitnodiging voor de enquête. Deze is zowel in het Pools, Roemeens, Engels als Nederlands beschikbaar. De resultaten worden gebruikt om inzicht te krijgen in de belemmeringen om in vaste dienst te treden, maar ook om verbeterpunten in beeld te krijgen. Zo wordt er gevraagd naar de wensen om een opleiding te volgen. Ook wil Glastuinbouw Nederland een beeld krijgen van hoe werknemers het werkgeverschap in zijn algemeenheid ervaren.


Een enquête werd afgelopen maart al uitgezet onder werkgevers. De informatie uit die enquête wordt gebruikt ter ondersteuning van de lobby van Glastuinbouw Nederland om het belang van flexwerk in de sector te onderstrepen. Maar ook om een beeld te krijgen van de verschillende aspecten rondom het werken met internationale werknemers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer