SIGN krijgt 1,25 miljoen euro subsidie

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) kent Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN) een subsidie toe van 1,25 miljoen euro.

SIGN+krijgt+1%2C25+miljoen+euro+subsidie
© Maurice Mikkers

De financiële steun is voor de periode van 2021 tot en met 2025. Hiermee honoreert het ministerie een aanvraag van de stichting uit november 2020. Jaarlijks krijgt SIGN een som van 200.000 euro en daarnaast een restbedrag van 250.000 euro.


SIGN is een initiatief van Glastuinbouw Nederland en werkt met het ministerie van LNV aan innovaties voor de glastuinbouw. De stichting kijkt onder andere naar alternatieve verdienmodellen voor de sector, bijvoorbeeld met reststromen. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet SIGN elk jaar een werkplan indienen bij het ministerie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 8°
  85 %
 • Donderdag
  13° / 7°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 5°
  70 %
Meer weer