Van Iperen wint HortiContact Innovatie Award

Van Iperen heeft met zijn GreenSwitch-proces de HortiContact Innovatie Award 2021 gewonnen. Het gaat om een duurzaam en nagenoeg CO2-neutraal productieproces voor nitraatmeststoffen van organische oorsprong.

Van+Iperen+wint+HortiContact+Innovatie+Award
© HortiContact

De stikstof is afkomstig uit dierlijke mest, waarbij ammoniak uit drijfmest wordt verwerkt tot organische nitraatmeststoffen.

De andere twee genomineerden, AgroEnergy en Koppert Biological Systems, grepen naast de prijs. Ruim dertien exposanten hadden hun innovatie vooraf aangemeld bij de beursorganisatie van HortiContact.In de voorgaande jaren vond de uitreiking van de HortiContact Innovatie Award plaats op de beursvloer zelf, maar dit jaar kon de beurs niet doorgaan vanwege het coronavirus. De uitreiking van de prijs in Evenementenhal Gorinchem was te volgen via een livestream.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  5 %
 • Vrijdag
  23° / 16°
  90 %
Meer weer