Van+Iperen+wint+HortiContact+Innovatie+Award
Nieuws
© HortiContact

Van Iperen wint HortiContact Innovatie Award

Van Iperen heeft met zijn GreenSwitch-proces de HortiContact Innovatie Award 2021 gewonnen. Het gaat om een duurzaam en nagenoeg CO2-neutraal productieproces voor nitraatmeststoffen van organische oorsprong.

De stikstof is afkomstig uit dierlijke mest, waarbij ammoniak uit drijfmest wordt verwerkt tot organische nitraatmeststoffen.

De andere twee genomineerden, AgroEnergy en Koppert Biological Systems, grepen naast de prijs. Ruim dertien exposanten hadden hun innovatie vooraf aangemeld bij de beursorganisatie van HortiContact.In de voorgaande jaren vond de uitreiking van de HortiContact Innovatie Award plaats op de beursvloer zelf, maar dit jaar kon de beurs niet doorgaan vanwege het coronavirus. De uitreiking van de prijs in Evenementenhal Gorinchem was te volgen via een livestream.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
 • Zondag
  15° / 12°
  50 %
Meer weer