Geitenboer loopt op Koningsdag in oranje overall

Geitenhouder Gert Overeem uit het Gelderse Barneveld krijgt een oranje overall aangemeten van Jose van Cranenbroek van voerleverancier Gijs uit Azewijn. De overall heeft zijn vrouw Bertine gewonnen met een Koningsdag-winactie op Facebook. 'Ik ben er hartstikke blij mee en de geiten vinden het interessant', reageert de boer.

'We hadden een mooie Facebookactie, waarbij twee personen een oranje overall konden winnen en Gert is een van de gelukkigen', vertelt Van Cranenbroek. Omdat het vandaag Koningsdag is, kan Overeem de overall meteen gebruiken.

Volgens zijn vrouw Bertine is dit echt wat voor haar man. 'Hij houdt wel van een beetje opvallen.' De geiten vinden de overall ook interessant. 'Maar als ze de melk optrekken, trek ik hem snel weer uit', lacht Overeem.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 2°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 3°
  80 %
Meer weer