Mark den Hartog volgt Peter Vesseur op bij Nepluvi

Mark den Hartog is de nieuwe algemeen secretaris van vereniging Nepluvi van de Nederlandse pluimveeverwerkende industrie. Het bestuur heeft hem onlangs benoemd tot opvolger van Peter Vesseur die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Mark+den+Hartog+volgt+Peter+Vesseur+op+bij+Nepluvi
© 123RF

Den Hartog heeft aan de Radboud Universiteit in Nijmegen de studies Communicatiewetenschap en Politicologie afgerond. Na zijn studies heeft hij gewerkt aan enkele overheidsprojecten, waarna hij in 2010 als beleidsmedewerker bij Nepluvi is gestart.

Het bestuur van Nepluvi draagt de verantwoordelijkheid voor het beleid van de vereniging. Op het secretariaat wordt de algemeen secretaris en directeur bijgestaan door vier medewerkers. Het secretariaat staat onder leiding van de voorzitter.

De aandachtsgebieden van het secretariaat zijn: Economie en handel, Sociale zaken en arbeid, Veterinaire zaken, Productkwaliteit en -veiligheid en Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze terreinen onderhoudt Nepluvi contacten met de Nederlandse en Europese overheid en organisaties in Nederland en andere Europese landen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 8°
  90 %
Meer weer