Lokaal+voedselplatform+Standfinder+wordt+Lokaalwijzer
Nieuws
© Harry Tielman

Lokaal voedselplatform Standfinder wordt Lokaalwijzer

Standfinder, een internetplatform voor lokaal voedsel, gaat vanaf 1 maart verder onder de naam Lokaalwijzer. De initiatiefnemers denken dat deze naam beter aansluit bij de opzet van het platform.

Consumenten kunnen op Lokaalwijzer groente, fruit, zuivel, bloemen, planten, vlees, vis en meer uit hun eigen regio vinden. Het internetplatform beschikt over ruim vierhonderd aanbieders van lokale producten in Nederland. Daarnaast staan op Lokaalwijzer blogs over producten en interviews met aanbieders.

Alle functies, accounts en mogelijkheden van de Standfinder-website blijven behouden. Gebruikers van het platform hebben toegang tot alle relevante informatie over het aanbod, waaronder productinformatie, foto's en openingstijden. Daarnaast kunnen aanbieders als favoriet worden opgeslagen en kunnen consumenten een klantbeoordeling schrijven. Lokaalwijzer verwacht in 2021 een nog sterkere groei in het bezoekersaantal te bereiken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer