Jean Heybroek breidt dealernetwerk druppelirrigatie uit

Met de nieuwe partners Flevodrip en AquaFeed heeft Jean Heybroek nu een landelijk dekkend dealernetwerk dat telers ondersteunt bij het installeren van een druppelirrigatiesysteem.

Jean+Heybroek+breidt+dealernetwerk+druppelirrigatie+uit
© Veha Plastics

Flevodrip is leverancier in Flevoland voor de agrarische sector en ondersteunt bedrijven met advies, levering, aanleg en afvoer van driptape. Aquafeed is gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van complete irrigatie- en fertigatiesystemen in de boomkwekerij en akkerbouw. Het werkt hierbij samen met teeltadviseurs.

Na drie zeer droge zomers is de belangstelling voor duurzame beregeningsoplossingen ook in de land- en tuinbouw gegroeid. Dit merkt ook Jean Heybroek, leverancier van Aqua-Traxx driptape, een waterbesparende beregeningsmethode. Daarbij worden water en eventuele meststoffen direct bij de plant gedruppeld. Bij de levering en installatie van Aqua-Traxx werkt Jean Heybroek samen met lokale specialisten in de land- en tuinbouw.


Meeropbrengsten

Gerard Schoot Uiterkamp, irrigatiespecialist bij Jean Heybroek: 'Nederlandse telers melden meeropbrengsten nadat zij zijn overgestapt op driptape. Dit trekt een groeiend aantal traditionele akker- en tuinbouwers over de streep. Bij de overstap willen we hen zoveel mogelijk ondersteunen en ontzorgen. Daarom werken we samen met lokale bedrijven uit de sector die de juiste kennis en expertise in huis hebben.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer