Downs sorteert optisch 100 ton aardappelen per uur

De Downs CropVision is een optische sorteermachine voor ongewassen aardappelen. De machine kan tijdens het inschuren tot 100 ton aardappelen per uur sorteren.

Downs+sorteert+optisch+100+ton+aardappelen+per+uur
© Downs

De Downs CropVision is uitgerust met industriële camera's gekoppeld aan een algoritme voor kunstmatige intelligentie. Deze combinatie maakt het mogelijk het hele oppervlak van de aardappelen (360 graden) te analyseren om ze nauwkeurig te classificeren op basis van hun kwaliteit.

De optische sorteermachine heeft drie uitgangen voor de aardappelen: een eerste voor het te bewaren product, een tweede voor het afval en een derde voor aardappelen van de tweede categorie. Volgens de instellingen van de gebruiker zullen de uitwerpende vingers het product naar de juiste uitgang leiden.

Dankzij de 360 gradenscan van elke aardappel heeft de gebruiker van Downs CropVision toegang tot nauwkeurige informatie over de opgeslagen aardappelen. Denk aan informatie als de grootte van de aardappelen per partij product of de kwaliteit ervan. De machine is 2,8 meter breed en volgens de fabrikant eenvoudig in gebruik.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer