Podcast: De valkuilen van aannames bij bedrijfsopvolging

Bij bedrijfsopvolging komt ontzettend veel kijken, juist ook op emotioneel vlak. Hoe pak je dit op een slimme manier aan? In deze podcast gaat Nieuwe Oogst hierover in gesprek met docent-onderzoeker Wiggele Oosterhoff van Aeres Hogeschool en agrocoach Lianne Veenstra.

Veel agrarisch ondernemers worstelen met de druk van het vinden van een bedrijfsopvolger. Is er daardoor nog wel oog voor de emotionele kant van het verhaal? Oosterhoff en Veenstra praten over de valkuilen van aannames en het belang van goede communicatie als het over bedrijfsopvolging gaat.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer