Bewaarmonitor houdt bietenhopen in de gaten

Op honderd locaties verspreid over Nederland volgt Cosun Beet Company de temperatuur van de bietenhoop met behulp van sensoren.

Bewaarmonitor+houdt+bietenhopen+in+de+gaten
© Han Reindsen

De resultaten zijn in een overzichtskaart via de BAS-app in te zien. Er wordt hierbij gekeken naar de invloed op de bewaartemperatuur van onder andere hoopvorm, ligging in of uit de wind en afdekking.

Verder wordt gewerkt aan een functionaliteit om op basis van de bietenhooplocatie het IRS-bewaaradvies te kunnen geven. Zodoende kan een voor de bietenhoop specifieke waarschuwing worden verzonden via de BAS-app in het geval van bijvoorbeeld verwachte vorst.


Essentiële functies

Telers die de BAS-app hebben geïnstalleerd, hebben vanaf nu ook gemakkelijk toegang tot enkele essentiële functies van het Ledenportaal van Cosun. Documenten, de campagneplanning en leveringsgegevens kunnen rechtstreeks vanuit de app worden geraadpleegd. De komende tijd worden meer functionaliteiten toegevoegd om advies op maat aan te bieden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 2°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer