Decorum+start+verkoop+op+consumentensite
Nieuws
© Topbloemen

Decorum start verkoop op consumentensite

Telersvereniging Decorum Plants & Flowers lanceert in januari 2021 een onlineverkoopplatform voor consumenten. Daarbij werkt het samen met e•bloom, onderdeel van handelsorganisatie Groenland.

De twee partijen hebben al een boeketlijn met Decorum-bloemen ontwikkeld. De boeketten worden volledig door e•bloom handgebonden en verzonden in een geschenkverpakking. De collectie wordt de komende tijd uitgebreid en het is de bedoeling dat de boeketten ook beschikbaar komen via andere onlinekanalen.

Decorum en e•bloom organiseren gezamenlijk het design, de sourcing en de inkoop. De ambitie bij de samenwerking reikt verder dan alleen de eigen webshop van de telersvereniging, meldt moederbedrijf Groenland van e•bloom. De twee gaan nauw samenwerken bij de e-commerce, zowel nationaal als internationaal. Decorum wil haar naam als consumentenmerk ontwikkelen.


Bij Decorum in Naaldwijk zijn zo'n 55 kwekers van planten en bloemen aangesloten. Groenland in Aalsmeer is leverancier van bloemen en planten, heeft een omzet van 185 miljoen euro en brengt onder andere de merken Celieplant, Bouquetnet en Bloominess op de markt. Deze leverancier faciliteert ook een aantal bedrijven in de sierteeltsector.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 14°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
Meer weer