Decorum+vestigt+zich+in+World+Horti+Center
Nieuws
© World Horti Center

Decorum vestigt zich in World Horti Center

Telersvereniging Decorum Company trekt januari 2018 in bij het World Horti Center in Naaldwijk.

Bestuursvoorzitter John Grootscholten van Decorum tekende daarvoor dinsdag de participatieovereenkomst. Met een ruimte van 400 vierkante meter is Decorum de grootste participant op de Food & Flowers-afdeling van het innovatieve centrum. De vijftien medewerkers van Decorum krijgen een werkplek en bovendien is een assortiment van de producten van de zestig aangesloten potplanten- en bloementelers in een permanente presentatie aanwezig.

Volgens John Grootscholten is het World Horti Center het internationale innovatiecentrum van de tuinbouw. 'Daar hoort Decorum bij.'

Officiële opening

Het World Horti Center ontvangt jaarlijks ruim 25.000 vakbezoekers vanuit de hele wereld. Het centrum levert een bijdrage aan de verbetering van het welzijn en welbevinden van mensen, door oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van waterkwaliteit, voedselvoorziening, voedselveiligheid en duurzaamheid. De officiële opening vindt 7 maart 2018 plaats.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  6° / 3°
  90 %
 • Zondag
  5° / 3°
  60 %
 • Maandag
  3° / 0°
  20 %
Meer weer