Kassenbouwer en installatiebedrijf gaan nauwer samenwerken

De directies van Maurice Kassenbouw en Cogas Climate Control hebben samen de aandelen van het laatstgenoemde installatiebedrijf overgenomen en bekrachtigen daarmee hun samenwerking.

Kassenbouwer+en+installatiebedrijf+gaan+nauwer+samenwerken
© VidiPhoto

In een persbericht maken de eigenaren Pascal Janzen van Cogas en Michel la Crois van Maurice Kassenbouw bekend dat ze de Cogas-aandelen van voormalig directeur Jan Zantingh overnemen.

Cogas Climate Control is installateur van klimaattechnieken voor de tuinbouw en sinds 1973 gevestigd in Asten-Heusden. La Crois vertelt dat Maurice Kassenbouw en Cogas al langer samenwerken aan totaalprojecten voor de glastuinbouwsector.


Steeds grotere ondernemers

'Er zijn steeds grotere tuinbouwondernemers en die willen hun project bij één bedrijf onderbrengen. Door de krachten van onze twee bedrijven verder te bundelen, kunnen we in heel Europa projecten verzorgen vanaf de bouw tot aan de complete inrichting van de kas', vertelt La Crois.

Beide bedrijven blijven vanuit hun vestigingen in Horst en Asten-Heusden opereren. Volgens Janzen biedt de samenwerking de mogelijkheid voor beide bedrijven om zich verder te ontwikkelen. 'We hebben een sterke regionale positie in Zuidoost-Nederland. Die kunnen we nu uitbouwen naar de rest van Nederland en het buitenland.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
 • Vrijdag
  32° / 17°
  0 %
Meer weer