Topcon Agriculture verbetert bedieningsschermen in cabine

Topcon Agriculture komt met nieuwe bedieningsschermen voor in de cabine. Het gaat om de touchscreenconsoles XD en XD+ met verbeterde software: Horizon 5. De consoles zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor elke toepassing.

Topcon+Agriculture+verbetert+bedieningsschermen+in+cabine
© Topcon

Topcon heeft het Topcon Agriculture Platform (TAP) geïntegreerd in zijn consoles, zodat gebruikers de functies kunnen kiezen die zij nodig hebben en ook alleen voor die functies betalen. Hierdoor kunnen zij hun investering optimaliseren.

'Boeren die hun behoeften zagen toenemen, hebben vaak met meerdere losse consoles moeten werken. Om dit probleem op te lossen, heeft Topcon de X-serieconsoles ontwikkeld. Alle functies zijn geïntegreerd in één apparaat, waardoor de cabine overzichtelijker is en de totale hardwarekosten zijn verlaagd', vertelt Brian Sorbe van Topcon.

De nieuwe consoles zijn geschikt voor elke toepassing, zoals grondbewerking, zaaien, gewasverzorging, oogsten, wegen en gegevensdiensten. De console is verkrijgbaar met een 7-inch of een 12,1-inch scherm en beschikt nu ook over een dag- en nachtmodus.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer