Pöttinger Impress 155 V Pro op graslanddemo Duport

Op de graslandemonstratie van Duport in Moerdijk is volgende week dinsdag onder andere de nieuwe Pöttinger Impress 155 V Pro te zien.

De Impress 155 V Pro-rondebalenpers van Pöttinger is in twee uitvoeringen te bewonderen. Op het demoveld is zowel de pers met de vaste perskamer (F-serie) als de variabele pers (V-serie) aanwezig.

De tweede editie van de graslanddemo van Duport in Dedemsvaart vindt op dinsdag 19 juni plaats. Deze keer samen met de dealerbedrijven Hultec, Van Dal, Tuijtelaars Service, Kerstens Voeten, Vervaet Steenbergen en Bayens Mechanisatie.

Scala aan machines

Op een ruim grasperceel in Moerdijk worden veel machines gedemonstreerd. De machines op de graslanddemodag tonen het hele scala aan werkzaamheden op het grasland: bemesten, maaien, schudden, harken, oprapen en persen.

Te zien zijn onder andere zodenbemesters, de Respiro-bandhark, Duport-pomptankwagens, Liquiliser-vloeibarekunstmestmachines en Pöttinger-hooibouwmachines.
De graslanddemonstratie gebeurt op het grasperceel van familie Havermans, Ketelpolder Oost in Moerdijk (Noord-Brabant). De demo's beginnen om 14 en 19.30 uur.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  10° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 8°
  70 %
 • Vrijdag
  6° / 3°
  40 %
Meer weer