Rendac+haalt+ook+dit+weekend+kadavers+op
Nieuws
© Persbureau Noordoost

Rendac haalt ook dit weekend kadavers op

Rendac heeft vanwege het aanhoudende warme weer ook dit weekend een extra ophaaldag voor kadavers ingepland.

Als de weersomstandigheden erom vragen, haalt Rendac in het weekend kadavers op om ongewenste situaties bij aanbieders, voor passanten en omwonenden, te voorkomen. Dat gebeurt omdat het bederf sneller gaat bij hogere temperaturen.

Veehouders kunnen losse kadavers melden voor vrijdagnacht 00.00 uur. De kadavers worden dan worden zaterdag 15 augustus opgehaald. Koelkelders en tonnen worden op de vaste ophaaldag opgehaald. Bij de huidige hoge temperaturen vraagt Rendac om extra rekening te houden met het melden van de juiste aantallen en de correcte diercodes.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  14° / 7°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 6°
  20 %
 • Vrijdag
  14° / 10°
  70 %
Meer weer