Eerste+Kobelco+SK130LC%2D11+rupsgraver+voor+loonbedrijf
Nieuws
© Kemp Groep

Eerste Kobelco SK130LC-11 rupsgraver voor loonbedrijf

Loon- en Aannemingsbedrijf Van Vliet Waarder heeft als eerste in Nederland een Kobelco SK130LC-11 rupsgraafmachine ontvangen.

De SK130LC-11 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is bijzonder stabiel dankzij een groter contragewicht. De Isuzu-motor kenmerkt zich door een vermogen van 78,5 kW bij een toerental van 2.000 toeren per minuut. De Kobelco SK130LC-11 heeft een graafkracht van 105,4 kN.

Voor Van Vliet Waarder is de derde Kobelco. Het loon- en aannemingsbedrijf is gevestigd in Waarder in gemeente Bodegraven Reeuwijk. Van Vliet Waarder is voornamelijk werkzaam in de groenvoorziening. Daarnaast is het bedrijf ook werkzaam in het grondverzet, sloopwerk, agrarische dienstverlening, aanleg erfverharding, riolering en dergelijke.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  6° / 2°
  70 %
 • Maandag
  9° / -1°
  10 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
Meer weer