Belichtingsbedrijf DLI richt zich op Europa

De internationale omzetgroei bij Dutch Lighting Innovations (DLI) dwingt het bedrijf tot uitbreiding van het team voor verkoop, logistiek en ontwikkeling en bouw bij Schiphol.

Belichtingsbedrijf+DLI+richt+zich+op+Europa
© Brightbox

Het Boekelse belichtingsbedrijf wil doorpakken in Europa en Rusland, na eerst de Canadese en Amerikaanse markt bewerkt te hebben.

'Na vijf jaar Dutch Lighting Innovations te hebben opgebouwd in het buitenland, vooral in Canada en Amerika, is nu de tijd gekomen om de glastuinbouw in Nederland, Europa en Rusland verder te gaan bewerken', zegt directeur Ton ten Haaf.

Uitbreiding team

Door het veranderende leveranciersaanbod hoopt DLI met versterking op het personele vlak in staat te zijn om de thuismarkt beter te bedienen.

We verwachten de komende jaren een geleidelijke overgang van hogedruknatriumlampen naar hybride belichtingssystemen en later naar full led

Ton ten Haaf, directeur Dutch Lighting Innovations

Voor de verkoop van ledbelichting in Europa is Dennis Janmaat aangetrokken, voor verkoopondersteuning en ontwikkeling Jan Mulder en voor inkoop en logistiek is dat Pim van Eijk.

Schiphol

Om de levering en productie in Nederland beter te kunnen stroomlijnen, komt er in Schiphol-Rijk een nieuw kantoor, zodat de verdere groei soepel kan verlopen, hoopt Ten Haaf. Dit is ook nodig voor de trendovergang naar hybride- en ledlicht, schetst hij.

'Naast de ontwikkeling van HPS-armaturen gaan we ook ledarmaturen verder ontwikkelen, want we verwachten de komende jaren een geleidelijke overgang van hogedruknatriumlampen naar hybride belichtingssystemen en later naar full led.'

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
Meer weer