Marieke+Toonders+leidt+LTO%2Dvakgroep+Paardenhouderij
Nieuws
© Marieke Toonders

Marieke Toonders leidt LTO-vakgroep Paardenhouderij

Marieke Toonders is op 1 januari 2020 gestart als voorzitter van LTO-vakgroep Paardenhouderij. Zij neemt het voorzitterschap over van Ralph van Venrooij.

Hiermee is LTO-vakgroep Paardenhouderij weer op volle sterkte voor de belangenbehartiging van de leden.

Toonders werkt als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Tilburg. Al jaren is zij actief in de paardenhouderij, paardensport en paardenfokkerij. Zo is zij onder andere lid van de ledenraad van het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN), voorzitter van de KWPN-afdeling Het Zuiden en bestuurder van de KWPN-regio Noord-Brabant.

Driekoppig bestuur

Per 1 januari vormt Toonders samen met Matthijs Maat uit het Utrechtse Doorn en Ilse Limpens uit het Zuid-Limburgse Nuth het bestuur van LTO-vakgroep Paardenhouderij. Alle drie de bestuurders beschikken over een groot netwerk. Daarmee weten zij goed wat er speelt in de sector en waar lobby en belangenbehartiging op ingezet moet worden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  13° / 2°
  10 %
 • Maandag
  14° / 6°
  60 %
 • Dinsdag
  14° / 9°
  20 %
Meer weer