NPM+Capital+neemt+belang+in+Agro+Care
Nieuws
© Nieuwe Oogst

NPM Capital neemt belang in Agro Care

Investeringsmaatschappij NPM Capital heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van Agro Care over het verstrekken van groeikapitaal aan het Nederlandse tomatenteeltbedrijf. De afronding van de transactie zal naar verwachting begin 2020 plaatsvinden. Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Agro Care is de grootste tomatenproducent van Europa met meer dan 200 hectare teeltoppervlak verspreid over Nederland, Frankrijk, Marokko en Tunesië. Het bedrijf uit Maasdijk werd in 1997 opgericht door leden van de huidige directie en telt nu meer dan 1.500 medewerkers.

Mondiaal

Agro Care heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de grootste producenten in de mondiale glastuinbouw. Via deelnemingen is het bedrijf actief in onder andere de veredeling, verpakking, marketing en distributie van tomaten.

NPM Capital onderzoekt al langere tijd investeringsmogelijkheden in de agrarische sector, waaronder de glastuinbouw. Zo heeft NPM Capital sinds 2017 een samenwerkingsverband met strategisch adviesbureau in de tuinbouwsector, Hillenraad Partners, dat de samenwerking tussen NPM Capital en Agro Care heeft geïnitieerd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  8° / 3°
  50 %
 • Woensdag
  9° / 2°
  30 %
 • Donderdag
  11° / 6°
  50 %
Meer weer