Vegetarische+Slager+levert+aan+Burger+King
Nieuws
© Burger King

Vegetarische Slager levert aan Burger King

De Vegetarische Slager levert vanaf dinsdag vegetarische hamburgers aan Burger King, meldt persbureau Bloomberg.

De hamburgergigant gebruikt deze vleesvervanger voor de vleesvrije burger Rebel Whopper, die aangeboden zal worden in ruim 2.500 restaurants in 25 Europese landen. Volgens David Shear, directeur van Burger King in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, is de Vegetarische Slager 'de best denkbare partner' voor deze 'uitrol in Europa'.

De Vegetarische Slager werd in 2007 opgericht door Jaap Korteweg. Hij verkocht zijn bedrijf eind 2018 aan multinational Unilever. Producten van de Vegetarische Slager liggen in meer dan vierduizend winkels in zeventien verschillende landen in de schappen. De vegetarische hamburger is eerst te koop in Spanje, Duitsland, Italië, Portugal en Polen. Het Verenigd Koninkrijk volgt snel, stelt Burger King.

Weer

 • Maandag
  19° / 9°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer