Vegetarische Slager levert aan Burger King

De Vegetarische Slager levert vanaf dinsdag vegetarische hamburgers aan Burger King, meldt persbureau Bloomberg.

Vegetarische+Slager+levert+aan+Burger+King
© Burger King

De hamburgergigant gebruikt deze vleesvervanger voor de vleesvrije burger Rebel Whopper, die aangeboden zal worden in ruim 2.500 restaurants in 25 Europese landen. Volgens David Shear, directeur van Burger King in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, is de Vegetarische Slager 'de best denkbare partner' voor deze 'uitrol in Europa'.

De Vegetarische Slager werd in 2007 opgericht door Jaap Korteweg. Hij verkocht zijn bedrijf eind 2018 aan multinational Unilever. Producten van de Vegetarische Slager liggen in meer dan vierduizend winkels in zeventien verschillende landen in de schappen. De vegetarische hamburger is eerst te koop in Spanje, Duitsland, Italië, Portugal en Polen. Het Verenigd Koninkrijk volgt snel, stelt Burger King.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
Meer weer