Met nuance bereik je niks, paar hekken om, toe maar

‘Dit is echt kippenvel, dit wordt een hele mooie dag. Deze saamhorigheid heeft de sector zo hard nodig.’ Oprichter Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging geniet met volle teugen van alle aanwezige trekkers op het Malieveld.


‘Met nuance bereik je niks, en als er dan een paar hekken worden omgereden, toe maar’ reageert Van der Plas op een aantal boeren die met de trekker door de hekken reden.

‘Ze hebben zich ook 20 jaar stil gehouden. Ik hoop dan ook dat de actie verder zonder grimmigheden verloopt.’

‘Wij willen als BoerBurgerBeweging de Tweede Kamer in. Ik wil alle partijen oproepen om echt op te komen voor de boeren. Niet dat geblabla en zeggen dat je trots bent, maar ook echt wat doen. In die Tweede Kamer moet het gebeuren en als ze het niet doen, dan gaan wij het doen. We komen er aan.’

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  19° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  18° / 13°
  50 %
 • Donderdag
  19° / 12°
  60 %
Meer weer