Malieveld+is+vol%2C+trekkers+worden+weggestuurd
Nieuws
© René Bouwmeester

Malieveld is vol, trekkers worden weggestuurd

De politie heeft zojuist bekendgemaakt dat er geen trekkers meer bij kunnen op het Malieveld. Boeren die nu nog in Den Haag aankomen, worden verwezen naar de Leidsestraatweg, vlakbij het Malieveld, of naar het stadion van ADO Den Haag.

Er staan inmiddels veel meer dan de beoogde 75 trekkers op het Malieveld. Dat er meer trekkers staan, komt doordat gemeente Den Haag in overleg met de politie eerder had besloten trekkers zo goed mogelijk naar het Malieveld te leiden. De A12 (Utrechtsebaan) richting het Malieveld in Den Haag, was afgesloten, maar is daarop weer open gegaan.

Bij het stadion is nog ruimte. Boeren zonder trekker zijn nog steeds welkom op het Malieveld, meldt de politie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  35° / 18°
  10 %
 • Zondag
  33° / 20°
  10 %
 • Maandag
  33° / 21°
  20 %
Meer weer