Avebe scoort met management

Avebe scoort twee keer een nummer 1 positie in de Management Team 500-lijst. Het zetmeelconcern behaalde deze posities in de categorie 'Fast Moving Consumer Goods: toeleveranciers'.

Avebe+scoort+met+management
© Harry Tielman

Jaarlijks doet de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzoek naar vijfhonderd bedrijven met de beste reputatie van Nederland. De bedrijven worden daarbij beoordeeld op productieleiderschap, klantgerichtheid, excellente uitvoering en werkgeverschap.

Om de Management Team 500 (MT500) lijst samen te stellen, vraagt de Erasmus Universiteit elk jaar aan managers, beslissers en leidinggevenden om bedrijven te beoordelen op de vier genoemde eigenschappen. De respondenten beoordelen daarbij enkel de bedrijven die actief zijn in hun eigen branche.

Klantgericht en excellent

In de categorie 'Fast Moving Consumer Goods: toeleveranciers' behaalde Avebe de eerste plaats voor Klantgerichtheid en Excellente uitvoering. 'Al jaren werkt Avebe aan klantgerichte oplossingen voor de voedings-, diervoedings- en industriële markt. Uitgeroepen worden tot nummer 1 voor klantgerichtheid en meest excellente uitvoering, is voor de coöperatie dan ook een kroon op het werk', meldt het bedrijf.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 2°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer