Avebe presenteert innovaties in Amerika

Avebe presenteert deze week innovatieve concepten op de IFT 2019-beurs in de Verenigde Staten.

Avebe+presenteert+innovaties+in+Amerika
© Eigen Foto

Avebe is van 2 tot en met 5 juni aanwezig op de Annual Meeting & Food Expo van het Institute of Food Technologists (IFT) in New Orleans. IFT is met meer dan twintigduizend deelnemers de grootste internationale voedings- en technologiebeurs ter wereld.

Op de IFT presenteert Avebe de nieuwste innovaties voor de Amerikaanse markt, waaronder texturizers voor plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en snoepgoed. Texturizers brengen textuur aan in voedingsmiddelen. Daarnaast presenteert het zetmeelconcern clean-label oplossingen voor vlees- en zuiveltoepassingen, evenals een portfolio van kosteneffectieve oplossingen voor zuivel, vlees en snoepgoed.

Ingrediënten

Avebe is 's werelds grootste producent van functionele, gezonde, voedzame en milieuvriendelijke ingrediënten op basis van zetmeelaardappelen. Zonder afbreuk te doen aan textuur en smaak, zijn de innovatieve concepten van Avebe geschikt om aan de verschillende behoeften van de consument te voldoen.

IFT 2019 schenkt aandacht aan nieuwe trends en innovatie op het gebied van voedingsingrediënten, voedselveiligheid en kwaliteit, technologie, apparatuur, verwerkings- en verpakkingsleveranciers in de industrie. Het gaat om ruim duizend exposerende bedrijven.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer