Toerist ook volgend jaar uit bollenveld geweerd

'Enjoy the Flowers, Respect our Pride', de pilotcampagne om toeristen uit de bollenvelden in de Duin- en Bollenstreek te houden, was een succes en wordt volgend jaar verder uitgebouwd.

Toerist+ook+volgend+jaar+uit+bollenveld+geweerd
© Flower Science

De ambassadeursgroep moet worden uitgebreid en de andere campagnemiddelen moeten verder worden uitgewerkt. Andere partijen worden benaderd om partner te worden in het project. Op dit moment wordt een financieringsvoorstel voorgelegd aan de Economic Board Duin- en Bollenstreek. Daarnaast vragen de betrokken partijen aan Flower Science om het project vorm te geven.


Dit jaar deden er veertig vrijwilligers mee aan de proef. Op de interventies van de ambassadeurs werd over het algemeen goed gereageerd door bezoekers. Dat vormt de aanleiding om het project verder uit te bouwen. Alle ervaringen worden meegenomen in de plannen voor volgend jaar.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  20 %
 • Zondag
  22° / 12°
  20 %
Meer weer