Toerist+ook+volgend+jaar+uit+bollenveld+geweerd
Nieuws
© Flower Science

Toerist ook volgend jaar uit bollenveld geweerd

'Enjoy the Flowers, Respect our Pride', de pilotcampagne om toeristen uit de bollenvelden in de Duin- en Bollenstreek te houden, was een succes en wordt volgend jaar verder uitgebouwd.

De ambassadeursgroep moet worden uitgebreid en de andere campagnemiddelen moeten verder worden uitgewerkt. Andere partijen worden benaderd om partner te worden in het project. Op dit moment wordt een financieringsvoorstel voorgelegd aan de Economic Board Duin- en Bollenstreek. Daarnaast vragen de betrokken partijen aan Flower Science om het project vorm te geven.


Dit jaar deden er veertig vrijwilligers mee aan de proef. Op de interventies van de ambassadeurs werd over het algemeen goed gereageerd door bezoekers. Dat vormt de aanleiding om het project verder uit te bouwen. Alle ervaringen worden meegenomen in de plannen voor volgend jaar.

Weer

 • Dinsdag
  10° / 3°
  10 %
 • Woensdag
  9° / 3°
  10 %
 • Donderdag
  10° / 8°
  25 %
Meer weer