Samenwerking voor emissieloze kas krijgt vervolg

Overheden in Westland en Oostland en LTO Noord Glaskracht hebben deze week besloten de samenwerking in het Afsprakenkader Waterkwaliteit en Glastuinbouw te vervolgen.

Samenwerking+voor+emissieloze+kas+krijgt+vervolg
© Koen van Wijk

Het samenwerkingsverband is in 2014 gestart met als doel om emissies van voedingsstoffen en bestrijdingsmiddelen naar oppervlaktewater en bodem terug te brengen naar nul. In de praktijk wordt het doel beschreven als 'de emissieloze kas'. Om daar te komen moet nog veel gebeuren, stellen de deelnemende partijen. Daarom is besloten de samenwerking voort te zetten.

De aangesloten partijen zijn de gemeenten Westland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Midden-Delfland, Zuidplas, Waddinxveen, LTO Noord Glaskracht Oostland en Westland, Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en Hoogheemraadschap van Delfland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
Meer weer