Donald+Duck+besteedt+aandacht+aan+Kom+in+de+Kas
Nieuws
© Kom in de Kas

Donald Duck besteedt aandacht aan Kom in de Kas

Tijdschrift Donald Duck besteedt deze week aandacht aan glastuinbouwevenement Kom in de Kas. Op twee pagina's wordt de jeugd geïnformeerd over verantwoorde groenten en de manier waarop bloemen, planten en groenten groeien in Nederlandse kassen.

Het doel van deze actie is om de jeugd van acht tot twaalf jaar (en ouder) op een humoristische en educatieve manier inzicht te geven in de bijdrage van groenten, bloemen en planten uit Nederlandse kassen leveren aan hun gezondheid. Op de advertorial staat een stripverhaaltje en een puzzel.

De focus van het stripverhaaltje is de inzet van biologische bestrijders om chemische middelen te vervangen. Aan de puzzel is een wedstrijd verbonden. De publicatie is een samenwerking van Glastuinbouw Nederland, Royal FloraHolland en Kom in de Kas. Ter ondersteuning worden berichten op de Instagram- en Facebookpagina's van Donald Duck geplaatst.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  21° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 5°
  10 %
Meer weer