Izak+Vermeij+nieuwe+co%C3%B6rdinator+Novi%2DPluim
Nieuws
© Studio Van Assendelft

Izak Vermeij nieuwe coördinator Novi-Pluim

Izak Vermeij is sinds 1 maart de nieuwe coördinator bij Novi-Pluim, de vereniging van vermeerderaars. Hij gaat fungeren als spil tussen vermeerderaars, slachterijen, ngo's en andere partijen.

Vermeij zijn speerpunten zijn de kwaliteit van af te leveren koppels en certificering van IKB, QS en NoviPlus. Hij gaat samen met directeur Steven Doornewaard de activiteiten van Novi-Pluim verder uitwerken. De functie als coördinator gaat hij twee dagen per week combineren met zijn baan als onderzoeker bij WUR. 'Een mooie uitdaging om op deze manier praktijk en onderzoek te combineren en beiden naar een hoger plan te tillen.'

© Novi-Pluim

'Novi-Pluim blijft groeien en vraagt om verdere professionalisering', geeft voorzitter Jurjën Kuipers aan. 'Met de kennis en kunde van Vermeij vertrouwen we erop de activiteiten van Novi-Pluim verder uit te bouwen.' Vermeij is 47 jaar en zijn gehele carrière werkzaam in de pluimveehouderij. Na zijn studie aan de CAH in Dronten en aan de Universiteit van Wageningen werkte hij als onderzoeker bedrijfseconomie bij Praktijkonderzoek Pluimveehouderij, het Spelderholt, en bij Wageningen Livestock Research voor de pluimvee-, varkenshouderij en kleinere diertakken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  20° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 9°
  10 %
Meer weer