Telersvereniging+Frutanova+doet+voortaan+eigen+verkoop
Nieuws
© Tasty Tom

Telersvereniging Frutanova doet voortaan eigen verkoop

Frutanova, de telersvereniging die bekend is van consumentenmerken als Tasty Tom, Tasty Tom Gold en Red Nature, doet vanaf 1 januari de verkoop voortaan in eigen beheer. Unigrow is de naam van de nieuwe teelt- verkooporganisatie.

De telers van de vereniging brachten voorheen hun producten op de markt in samenwerking met Royal ZON. Commercieel directeur Gerard Vereijken is van mening dat de afnemers van de producten beter bediend zijn met dienstverlening van Unigrow. 'Dit heeft verschillende voordelen, zoals verkoop vanuit de bron, een kortere keten en direct contact met onze partners.'

Weer

 • Donderdag
  10° / 5°
  70 %
 • Vrijdag
  9° / 4°
  10 %
 • Zaterdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer