Waardering
Column
© Maartje van Berkel

Waardering

Het einde van 2018 is in zicht. Weer een jaar voorbij. Het is bijna te cliché om op te schrijven, maar wat gaan de jaren snel. Het einde van het jaar blijft echter een mooi moment om terug te kijken op dat afgelopen jaar.

Wat mij als eerste te binnen schiet, is de enorme hoeveelheid werk die ook afgelopen jaar weer is verzet door iedereen binnen de LTO-familie. Denk hierbij aan de medewerkers op ons kantoor in Den Haag. Zij hebben de moeilijke opgave om tussen overheid en achterban de goede dingen voor elkaar te krijgen.

Denk ook aan al die medewerkers in de regio's bij LTO Noord, ZLTO en de LLTB. Ook daar gebeurt ongelofelijk veel werk, naar mijn gevoel te vaak onderbelicht.

Verder alle bestuurders op LTO-, regionaal- en sectorniveau. Honderden bestuurders die dag in dag uit op weg zijn voor hun achterban. Toch krijg ik nog regelmatig de vraag: wat doen jullie nu eigenlijk voor ons? Dit betekent dat we onze acties en bezigheden nog beter moeten communiceren.

Er is meer procescommunicatie nodig, een taak voor ons allemaal

Léon Faassen, bestuurslid LTO Nederland

Onze achterban weet onvoldoende waar we met z'n allen mee bezig zijn. Dit lijkt mij echt een opgave voor het nieuwe jaar. Meer procescommunicatie dus. Een taak voor ons allemaal.

Alleen resultaat telt, wordt vaak gezegd. Ik weet inmiddels uit ervaring dat dit niet altijd het geval is. Veel werk wordt onzichtbaar verzet, maar het gebeurt wel degelijk. Het lijkt mij dan ook een mooi moment om iedereen binnen de LTO-familie, zowel medewerkers als bestuurders, te bedanken voor hun enorme inzet dit jaar.
Ik wens u als lid alvast fijne Kerstdagen, een mooi uiteinde en een gezond 2019.

Bekijk meer over:

Europese Unie 20-10-2018
Noodweer Gisteren, 08:45

Weer

 • Vrijdag
  7° / 4°
  90 %
 • Zaterdag
  4° / 0°
  10 %
 • Zondag
  4° / 0°
  30 %
Meer weer