Hoog niveau Holsteiners bij HHH

In de overvolle Zwolse IJsselhallen presenteerden topfokkers zaterdag weer hun Holsteiners tijdens de Holland Holstein-sHow (HHH).

Bons Holsteins uit Ottoland werd de grote winnaar in de zwartbonte categorieën. Na het winnen van de middengroep, kreeg Nico Bons ook de eerste prijs voor zijn bedrijfsgroep. En werd hij aan het eind van de dag uitgeroepen tot algemeen kampioen Zwartbont.

Maatschap Steegink-Van den Berg werd de winnaar bij de middengroep roodbont. Naast het behalen van de eerste prijs voor de bedrijfsgroep ging ook het algemeen kampioenschap roodbont met Jan Steegink en zijn Holsteiners mee naar de boerderij in Okkenbroek.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
 • Donderdag
  16° / 12°
  70 %
Meer weer