Linde+geeft+alle+relevante+informatie+in+een+klik
Nieuws
© Eigen Foto

Linde geeft alle relevante informatie in een klik

Het Fleetmagement-systeem van Linde connect registreert bedrijfsuren, documenteert schokken en uitvaltijden, informeert over benodigd onderhoud en meer. Dat maakt zaken transparanter.

Moderne elektronica zorgen ervoor dat heftrucks nu veel gegevens opslaan. Maar dat is slechts de helft van het werk, stelt Linde. Wie het potentieel optimaal wil gebruiken, moet de informatie niet alleen kunnen lezen, maar ook kunnen analyseren. Linde maakt dat mogelijk met zijn modulaire Fleet-oplossing connect.

De Fleetmanagement-oplossing is beschikbaar voor de hele vloot, direct af fabriek of voor latere inbouw. Interessant voor exploitanten van gemengde vloten: ook machines van andere fabrikanten zijn te integreren. Volgens Anke Hensel van Linde wordt connect wereldwijd al gebruikt op meer dan 100.000 voertuigen.

Drie gebieden

In principe kunnen de functies van Linde connect worden onderverdeeld in drie gebieden: toegangscontrole, voertuiggegevens en gebruiksanalyse. In elk segment zijn weer meerdere op het gebruik gerichte servicebouwstenen beschikbaar. Zo is dankzij connect bijvoorbeeld een effectief gebruikscontrolesysteem in te stellen.

Weer

 • Woensdag
  27° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  20 %
Meer weer