Nieuwe freesbak van Sieplo op beurzen RMV en Eurotier

Fabrikant van voersystemen Sieplo uit Lunteren presenteert op de beurzen RMV in Hardenberg en Eurotier in Hannover de nieuwe Sieplo-freesbak.

Nieuwe+freesbak+van+Sieplo+op+beurzen+RMV+en+Eurotier
© Eigen Foto

De nieuwe freesbak heeft een hoge freescapaciteit, wat zorgt voor het snel vullen van de volumebak. Daarnaast zorgt de frees voor een strakke kuil bij zowel gras als mais, zonder dat de structuur van het voer teveel wordt beschadigd.

Het nieuwste type frees, bekend van de Sieplo-mengdoseerbakken, is nu ook toegepast op de Sieplo-freesbakken. Hierbij is het design herzien en zijn de volumes van de freesbakken vergroot. Verder is de bak robuuster uitgevoerd en is het aanbouwdeel modulair te koppelen.

Brede doelgroep

De nieuwe freesbak is leverbaar in de breedtematen 120, 150, 180 en 210 centimeter, en is hiermee geschikt voor een brede doelgroep. Van compacte knikladers tot de grote shovels voor bijvoorbeeld het laden van een voermengwagen.

Het robuuste ontwerp in combinatie met het gebruik van RVS zorgt voor een lange levensduur. Het Sieplo-freessysteem zorgt voor een strakke kuil, waardoor broei zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  7° / 4°
  70 %
 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 5°
  20 %
Meer weer