Aansluiting Heiloo op A9 nabij

Met de politieke behandeling van het Beeldkwaliteitsplan nadert de procedure voor de aansluiting van Heiloo op de snelweg A9 zijn ontknoping.

Aansluiting+Heiloo+op+A9+nabij
© Nieuwe Oogst

Lokaal landbouwvoorman Mart Brouwer de Koning is verheugd dat het er eindelijk van lijkt te komen. 'Er wordt al vele jaren gesproken over de afrit, diverse voorstellen zijn gesneuveld, maar nu lijken de voortekenen goed.' Brouwer de Koning is ook al raadslid in de gemeente actief, maar zegt dat er ook uit agrarisch oogpunt een acceptabel voorstel ligt. 'Met de uitvoering van een kavelruil is het behoud van de agrarische structuur in elk geval gegarandeerd.'

Wel waarschuwt de bestuurder dat de aanvullende regels voor het landbouwverkeer vlakbij de overgang over snelweg voor onoverzichtelijke situaties kan leiden. 'Het hoogteverschil tussen twee parallelwegen maakt het onnodig gevaarlijk.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
 • Zondag
  22° / 12°
  10 %
Meer weer