Rutte bezoekt Dairy Campus Leeuwarden

Premier Mark Rutte deed tijdens zijn werkbezoek aan Friesland ook Dairy Campus Leeuwarden aan. Dat is een nationaal onderzoek-, onderwijs- en innovatiecentrum en onderdeel van Wageningen Universiteit.

Op de Dairy Campus hebben onderzoekers van de Wageningen Universiteit, onderzoeksassistenten en dierverzorgers hypermoderne faciliteiten tot hun beschikking om onderzoek te doen naar de toekomst van de melkveehouderij. De kern van alle onderzoeken op de Dairy Campus vormen de 550 melkkoeien.

Kees de Koning van de Dairy was blij met de komst van Rutte. 'Hij was geïnteresseerd in wat de onderzoekers hadden te vertellen en stelde de goede vragen. Hoe werken we als innovatiecentrum voor de BV Nederland?'

Weer

 • Dinsdag
  14° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  16° / 9°
  10 %
Meer weer