Jaap+Breugem+topman+Achmea+Agro+en+Hagelunie
Nieuws
© Achmea

Jaap Breugem topman Achmea Agro en Hagelunie

Jaap Breugem (1965) is vanaf 10 september senior manager van Achmea Agro en statutair directeur van de N.V. Hagelunie.

Breugem is sinds 1989 werkzaam voor de Rabobank in verschillende directiefuncties. Vanaf 2013 is hij directievoorzitter van de Rabobank Bommelerwaard en verantwoordelijk voor het bepalen, ontwikkelen en volgen van de koers en het beleid van de bank.

Sinds anderhalf jaar is hij namens Rabobank lid van de stuurgroep van de Coalitie HOT, een platform dat als doelstelling heeft de toekomstbestendige en leidende positie van de Nederlandse glastuinbouw te verzekeren.

De focus ligt hierbij op modernisering van glasopstanden, energieverduurzaming en ondernemerschap.

Jaap Breugem, senior manager van Achmea Agro en NV Hagelunie.
Jaap Breugem, senior manager van Achmea Agro en NV Hagelunie. ©

Breugem beschikt op het gebied van agro over een breed netwerk in zowel vakorganisaties als landelijke en provinciale overheden. Hij volgt Bernard Koeckhoven op die Achmea na ruim zeventien jaar verlaat, om meer tijd te hebben voor zijn bestuurlijke activiteiten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
 • Woensdag
  27° / 16°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
Meer weer