B%2E+Naaktgeboren+nieuwe+dealer+VGM%2Dkiepwagens
Nieuws
© Eigen Foto

B. Naaktgeboren nieuwe dealer VGM-kiepwagens

Nadat Mullié stopte met de productie van (Areco) kiepwagens, kwam B. Naaktgeboren Mechanisatie in Tollebeek zonder kiepers te zitten. Het mechanisatiebedrijf ondernam actie en is nu dealer van VGM-kiepwagens.

B. Naaktgeboren heeft per direct gesprekken opgestart met een aantal leveranciers van kiepwagens. Na een overleg met Herbert van Ginkel, directeur van Van Ginkel Machines, en het over en weer uitspreken van de verwachtingen is er een akkoord. Naaktgeboren zal het exclusieve dealerschap van VGM-kiepwagens in de Noordoostpolder uitdragen.

Van Ginkel Machines is een bedrijf met een breed assortiment producten. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van kiepwagens, voor zowel de landbouw, grondverzet als wegenbouw. In een bedrijfspand in Groenekan worden de producten ontwikkeld, gefabriceerd en afgemonteerd.

Van Ginkel Machines is dagelijks bezig met het zoeken naar verbetering van de bestaande producten, mogelijkheden voor nieuwe modellen en uitbreiding van het huidige programma. B. Naaktgeboren gaat de VGM-kiepwagens in de Noordoostpolder op de kaart zetten.

Weer

 • Dinsdag
  34° / 18°
  10 %
 • Woensdag
  25° / 18°
  10 %
 • Donderdag
  23° / 13°
  10 %
Meer weer