Drie+miljoen+kijkers+bekijken+nieuwe+boeren
Nieuws
© KRO-NCRV

Drie miljoen kijkers bekijken nieuwe boeren

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw is weer begonnen met hoge kijkcijfers. Het voorstelrondje van de tien boeren trok zondagavond op NPO 1 bijna drie miljoen kijkers.

Dat is evenveel als voorgaand seizoen, zo blijkt uit cijfers uit Stichting KijkOnderzoek (SKO). Presentatrice Yvonne Jaspers liet de kijkers tien vrijgezelle boeren zien: zeven mannen en drie vrouwen.

De komende weken kunnen geïnteresseerden hun boer een brief sturen. Eén daarvan is Michelle van Asseldonk van Van Asseldonk Champignons in Boekel. In Nieuwe Oogst vertelde ze over samenwerken, verantwoordelijkheid en passie voor het vak.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  11° / 4°
  20 %
 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
Meer weer