Cropshop+draagt+spuitmiddelen+over+aan+spuitmiddel%2Enl
Nieuws
© Han Reindsen

Cropshop draagt spuitmiddelen over aan spuitmiddel.nl

Cropshop draagt de handelsactiviteiten in gewasbeschermingsmiddelen over aan spuitmiddel.nl. Dit besluit is genomen omdat het marktaandeel van de andere productgroepen sterk is gegroeid.

Beide bedrijven zijn in 2012 gestart met de online-handel in gewasbeschermingsmiddelen. Spuitmiddel.nl heeft zich met onder andere parallelimporten sterk gevestigd in de gewasbeschermingsmiddelenmarkt, waar Cropshop meer de breedte in is gegaan met een compleet pakket agrarische toebehoren.

'Door de snelle groei die we hebben gerealiseerd met vliesdoek, protectiedoek, groenbemesters en dergelijke is de handel in gewasbeschermingsmiddelen op de achtergrond geraakt. We hebben hiervoor in spuitmiddel.nl een competente overnamepartner gevonden, zodat we ons verder kunnen richten op de producten waar wij onderscheidend in zijn, zegt Henry Rombouts, oprichter van Cropshop.

Online verkoop

Op Cropshop.nl blijven de andere productgroepen net zo makkelijk te bestellen als voorheen. De gewasbeschermingsmiddelen zullen uit het gamma verdwijnen. Voor gewasbeschermingsmiddelen kunnen ondernemers de prijzen opvragen bij spuitmiddel.nl, die vanaf heden 100 procent van de online verkoop van gewasbeschermingsmiddelen in Nederland in handen heeft.

Weer

 • Donderdag
  9° / 4°
  60 %
 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  40 %
Meer weer